Υπηρεσία χονδρικής αποκλειστικά για επαγγελματίες

Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΧΑΤΖΗΛΙΓΟΥ Ο.Ε. διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα ηλεκτρονικά καταστήματα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών αυτοκινήτων στην Ελλάδα, προσφέροντας τα προϊόντα της σε καταστήματα και ιδιώτες.

Η εταιρεία μας μπορεί και εξασφαλίζει χαμηλές τιμές για τους επαγγελματίες πελάτες (συνεργεία, ηλεκτρολογεία, εμπόριο ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών αυτοκινήτων) και η συγκεκριμένη παροχή χονδρικής πώλησης, αφορά αγορές, για τις οποίες εκδίδονται τιμολόγια χονδρικής πώλησης.

Τιμές χονδρικής (χωρίς ΦΠΑ) παρέχουμε σε όλα μας τα είδη που περιλαμβάνονται στην ιστοσελίδα hatziligos.com.gr

Το hatziligos.com.gr θέλοντας να προστατέψει τους συναδέλφους και επαγγελματίες δεν παρέχει χονδρικές τιμές σε ιδιώτες.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κάποιες από τις ειδικότητες με τις οποίες θα μπορούσαμε να συνεργαστούμε σε επίπεδα Χονδρικής Πώλησης:

  • Ηλεκτρολόγοι Αυτοκινήτων
  • Συνεργεία Αυτοκινήτων
  • Εμπορία Ηλεκτρικών και Ηλεκτρονικών ειδών Αυτοκινήτου

Για περισσότερες πληροφορίες και όσον αφορά στην εγγραφή σας στο πρόγραμμα χονδρικής, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ενδιαφέροντος ή επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 24210 – 81085, 60480.

Φόρμα ενδιαφέροντος χονδρικής πώλησης αποκλειστικά για επαγγελματίες

Τα στοιχεία σας γίνονται γνωστά μόνο από την εταιρεία μας και χρησιμοποιούνται μόνο για να την άμεση και ορθή συνεργασία μας. Τα στοιχεία σας δεν προωθούνται ποτέ σε κάποιον άλλον οργανισμό.


    Συμφωνώ η παρούσα ιστοσελίδα να αποθηκεύσει τα δεδομένα μου ώστε να μπορέσει να απαντήσει στο μήνυμα μου.