Το 1997 ο Χατζηλίγος Αδάμ προχώρησε στη δημιουργία της ατομικής επιχείρησης “Αδάμ Χατζηλίγος” με έδρα την πόλη του Βόλου. Αντικείμενο της εταιρείας, η εισαγωγή και η πώληση ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ανταλλακτικών αυτοκινήτων σε όλη την Ελλάδα.

Το έτος 2004 η εταιρεία μετονομάστηκε σε “ΑΦΟΙ Χατζηλιγου Ο.Ε.”.

Ο ιδρυτής της εταιρείας έχοντας ως βασικές αρχές τη διάθεση προϊόντων υψηλών προδιαγραφών αλλά και την παροχή άμεσων και ολοκληρωμένων τεχνικών υπηρεσιών, κατάφερε μέσα από μεγάλο ανταγωνισμό να ξεχωρίσει στην αγορά των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ανταλλακτικών αυτοκινήτων. Στην επιτυχία αυτή συνετέλεσε η συνεχής προσήλωση στις ανωτέρω αρχές αλλά και η επένδυση της εταιρείας σε νέα προϊόντα και ανθρώπινο δυναμικό.

Ακολουθώντας πάντα τις τελευταίες εξελίξεις στην αγορά των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ανταλλακτικών αυτοκινήτων, η ΑΦΟΙ Χατζηλίγου Ο.Ε. προσφέρει μία τεράστια γκάμα προϊόντων για ΙΧ, Φορτηγά, Λεωφορεία, Σκάφη, Γεωργικά Μηχανήματα, και Μηχανήματα Έργων.

Η “ΑΦΟΙ Χατζηλίγου Ο.Ε.” ευχαριστεί θερμά τους συνεργάτες και πελάτες της για τη προτίμηση τους και υπόσχεται ότι θα είναι παρούσα και θα ενημερώνει για όλες τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την αγορά των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ανταλλακτικών αυτοκινήτων.

Φωτογραφικό Υλικό